Què fem / Acollida

BANC D’ALIMENTS

Projecte de reutilització i reaprofitament d’aliments i de productes de primera necessitat en benefici de famílies en situació de precarietat econòmica.

El banc d’aliments pretén donar resposta a les persones en situació de precarietat alimentària a Andorra a través de la reutilització d’excedents alimentaris.

Proporcionem aliments i productes de primera necessitat procedents, en part, d’excedents alimentaris de supermercats i d’aportacions d’empreses i particulars. A través d’aquesta acció, minimitzem l’impacte del malbaratament alimentari distribuint aquests excedents a persones en situació de precarietat alimentària.

Càritas capçalera

“Gràcies a la col·laboració activa de particulars i empreses, podem cobrir la necessitat més bàsica: l’alimentació.”

Necessites ajuda?

Servei accessible per recomanació dels treballadors socials de Càritas. S’ofereixen aliments en conserva i envasats (llegums, pasta, llaunes de peix, llet o oli), productes d’higiene personal i de la llar i també aliments frescos (fruita, carn o verdures) a través de vals de compra en els supermercats col·laboradors.

Benefactors, iniciatives socials, excedents i empreses col·laboradores són els principals donants d’aliments, i els reben aquelles persones en situació de necessitat i quan es considera una ajuda adient per donar resposta al seu problema.

    Dades generals

    Comentaris