Què fem / Acollida

SUPORT

Promoure i millorar la qualitat de vida de les persones a través de suport psicològic o jurídic.

El projecte de suport afavoreix la millora de la qualitat de vida de persones en risc d’exclusió que necessiten assessorament jurídic o bé suport i acompanyament psicològic en situacions adverses, com pèrdues, separacions, malalties sobtades, falta de xarxa familiar i social o d’altres.

En el marc del projecte Suport hi ha en marxa el servei d’atenció psicològica telefònica que està dirigit a aquelles persones que viuen moments de crisis emocionals i no poden comptar amb cap altre recurs que respongui a la seva necessitat. El servei consisteix en facilitar i agilitzar l’accés a un professional de la salut mental per tractar problemes psicològics.

Les persones interessades poden posar-se en contacte trucant al telèfon gratuït 66 10 70, però també hi ha la possibilitat de fer-ho a través dels diferents canals de Càritas com són el correu electrònic suport.andor o per whatsapp al mateix número  66 10 70. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 17 hores.

Càritas capçalera

“El projecte de suport afavoreix la millora de la qualitat de vida de persones en risc d’exclusió.”

Necessites ajuda?

Si tens alguna pregunta o necessites ajuda, no dubtis a posar-te en contacte amb Càritas Andorrana. Omple el formulari i et contestarem al més aviat possible.

    Dades generals

    Comentaris