Campanya de Sensibilització

Càritas Andorrana ja ha iniciat la campanya de sensibilització a les escoles.

Càritas Andorrana, com cada any en aquesta època, ja ha iniciat la campanya de sensibilització a les escoles que durarà fins el 23 de desembre. Enguany, hi participen 14 escoles dels tres sistemes educatius i el lema escollit és “som el què donem, som amor”.

L’objectiu és donar a conèixer la tasca que s’està duent a terme des de l’entitat i la realitat que es viu a Andorra a través de xerrades per la conscienciació amb els més joves. La campanya de sensibilització es concreta a més, amb la recaptació d’aliments i productes de primera necessitat per a persones i famílies que es troben en situació de precarietat a Andorra.

Aquest any les escoles participants són l’Escola Francesa Canillo, Andorrana de Secundària d’Encamp, Andorrana de primària d’Ordino, Andorrana de Secundària d’Ordino, Àgora International School , Batxillerat Andorrana, Andorrana de Secundària Andorra la Vella, Francesa Primària Andorra la Vella (Ciutat de Valls, Institut Espanyol Maria Moliner, Sant Ermengol, Maria Janer, Francesa Sant Julià de Lòria, Andorrana de Sant Julià de Lòria i l’escola Sagrada Família que hi participin”.