“MenjAND” Grandvalira-Ensisa amb Càritas

El projecte “menjAND” reparteix 150 menús per a beneficiaris del Banc d’Aliments.

Grandvalira-ENSISA ha lliurat 150 menús elaborats a l’estació a Càritas Andorrana per Pasqua. És el primer enviament d’un programa social que s’ha batejat amb el nom MenjAND. El projecte neix del comitè de a candidatura al Campionat del Món d’esquí alpí del 2029, que aposta per limitar el malbaratament dels aliments de Grandvalira. El director de restauració de Grandvalira, Àlex Orúe, explica que és una acció que s’encabeix amb “els valors de la candidatura” i així s’ha valorat “els excedents que genera l’estació d’esquí“.

Càritas atén actualemnt al voltant de 50 o 60 persones a la setmana a través del seu Banc d’Aliment. Aquests menús ajudaran a passar millors festes, així ho constat la vicepresidenta de l’entitat, Canòlich Baró: “Una cosa és venir a buscar-ho arribar a casa i fer-ho i l’altra és arribar casa escalfar i menjar-s’ho. Això els farà molta il·lusió i a nosaltres també“.

Podeu veure un vídeo d’aquesta iniciativa al següent enllanç https://www.andorradifusio.ad/noticies/grandvalira-presenta-menjand-programa-social-oferir