Concert benèfic organitzat per Càritas Encamp

Càritas Parroquial d’Encamp, organitza un concert benèfic per recaptar fons a la Sala de Festes del Complex d’Encamp el proper dia 13 de novembre a les 19 h.

L’entitat solidària encampada, Caritas Parroquial, organitza un concert benèfic per recaptar fons per als programes socials que duu a terme, en col·laboració amb el Cor Rock d’Andorra i la banda musical Black Thursday.

Les entrades, a un preu simbòlic de 10 euros i de 5 euros per als infants, i la recaptació de les quals anirà íntegrament per als programes socials de Càritas Encamp, es poden adquirir ja per internet al següent enllaç:

VENDA ENTRADES I COL·LABORACIÓ FILA 0

L’organització ha previst també la possibilitat d’adquirir una entrada, el que es coneix com a fila 0, per totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l’esdevenimenti aportant una donació igual al preu de l’entrada però que no puguin o vulguin acudir al concert. Les entrades per la fila 0 es poden adquirir igualment al mateix enllaç.

Càritas Encamp agraeix la col·laboració del Cor Rock d’Andorra i de Black Thurday per participar en aquesta iniciativa, així com a la resta d’entitats i empreses: En primer lloc al Comú d’Encamp, així com a Gasopas, Sercensa, Globalrisc, Hotel Guillem i Engas.