Presentació Memòria 2022

Càritas Andorrana va presentar la Memòria d’activitats de l’any 2022 un cop aprovada per l’Assemblea en dies passats.

Durant el 2022 l’entitat va atendre un total de 1.301 persones en els diferents programes d’acció social que té en marxa. D’aquest manera, l’any passat es va tornar a xifres semblants a abans de la pandèmia i per tant, a una estabilització de la situació.

Així ho ha explicat avui el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, acompanyat de Txiqui Bruna, coordinadora de l’entitat.
Sobre l’acció social realitzada per l’entitat l’any passat, Rocamora ha destacat que malgrat que s’hagin tornat als nivells d’abans de la COVID19, aquest relatiu retorn a la normalitat continua sent complicada per les famílies que pateixen una situació precària.

En total, durant l’any 2022 l’entitat va destinar 504.075,68€ als diferents programes d’acció social que té en marxa amb la voluntat d’atendre, acompanyar i donar suport a les persones vulnerables. Entre els programes socials més destacats el d’Atenció Primària amb 119.545,02€ i el Banc d’Aliments amb 61.667,54€ són els que concentren bona part de les ajudes realitzades.