Càritas inaugura les reformes de la seu social

Després d’uns mesos de reformes, Càritas Andorrana ha inaugurat les instal·lacions de la seva seu social a l’edifici de Santa Maria del Fener.

Per donar compliment a les necessitats que l’entitat requeria, les obres es van idear amb la finalitat de millorar l’atenció donada a les persones que s’adrecen a l’entitat i també per adequar les instal·lacions als requeriments actuals i de futur del personal.


Amb les noves instal·lacions principalment s’ha ampliat i alhora millorat l’entorn destinat a la recepció, com a centre de la primera acollida a les persones, fent aquest espai més digne, còmode i acollidor.

D’altra banda, s’han ampliat els espais de treball destinats a l’atenció dels usuaris, incloent l’atenció psicològica en el mateix entorn de treball que la resta de professionals.

Finalment, s’han renovat diferents elements per millorar l’eficiència energètica de la seu social i fomentar així la sostenibilitat medi ambiental.

En la inauguració va estar-hi present Mon. Vives que després de benïr les noves instal·lacions, va agraïr la tasca de Càritas Andorrana en favor dels més necessitats i va animar als membres de la Junta, al personal i als voluntaris a continuar en aquesta línia de treball.