“Tu hi tens molt a veure”

Nova Campanya de Sensibilització de Càritas Andorrana a les escoles del país, ens anima a no mirar cap a una altra banda.

Tu hi tens molt a veure. Tu pots canviar la situació de les persones que pateixen. No miris cap a una altra banda“. Aquest és el lema de la Campanya de Sensibilització a les escoles, que ha iniciat Càritas Andorrana, amb motiu del Nadal.

A través d’aquesta campanya, es vol donar a conèixer la nostra tasca i la realitat social que viu Andorra. A través d’accions que permeten prendre consciència als més joves, de que els bons hàbits en relació al consum responsable, la reutilització, i el reciclatge, permeten millorar les condicions de les persones en situació de necessitat i de com també aquestes mateixes accions poden afavorir el medi ambient i la sostenibilitat.
Càritas Andorrana realitzarà en aquest temps previ al Nadal diferents activitats adreçades als centres educatius, com xerrades educatives a l’aula, visites al Banc d’aliments i al Rober i altres accions per dur a terme recollides de productes de primera necessitat, higiene i neteja de la llar.

Un total de 12 escoles del país i també empreses, participen enguany en aquesta campanya.